fbpx

Nytt ramavtal för schemaläggning, tidsregistrering och export till lönesystem.

För er som idag använder Permutar som schemaläggningssystem, så är tidsfristen knapp. Vi har sedan några månader tillbaka haft kännedom om att Permutar avvecklar sin verksamhet och har därför upphandlat en ny tjänst för schemaläggning. Den nya leverantören är Timegrip och har fler funktioner och bättre support.

Timegrip har lång erfarenhet av att leverera sina tjänster i Sverige och till vår bransch, exempelvis till Circle K Europe. Timegrip är ett funktionsrikt och modernt system för både dig som ledare och för dina medarbetare. Du kan läsa mer här om våra funktioner.

 

Ramavtalet som OSS tecknat med Timegrip ger dig som medlem 20 % rabatt på alla Timegrip Standard produkter.

  • Schemaläggning
  • Tidrapportering
  • Frånvarohandtering
  • Lönehandtering
  • Mobil app

Personalkostnaden är den största utgiften för varje servicestation. En lönetimma per dag gör 100 000 kr på ett år. Att ha en lösning som hjälper dig som företagare att lägga rätt schema och att kunna få best practice kan göra stor skillnad. Att dessutom få systemstöd för att säkerställa att alla villkor i kollektivavtalet är uppfyllda är en stor trygghet.

Systemet möjliggör exempelvis att teckna anställningsavtal digitalt, låta alla medarbetare interagera i schemat och begära arbetspass. Systemet exporterar lönedata till de vanligaste systemen så klart.

Hela vår bransch är satt under stor press med höga elkostnader, lågkonjunktur och höga räntor. Se över dina kostnader och få best practice hur schema läggs mest effektivt.

För att få mer information eller för att teckna avtal, kontakta Timegrip her.