fbpx

Circle K

Att hantera de timmar som registreras i appen, frånvaro och uppföljning av sjukskrivningar är lekande lätt. Vi sparar enormt mycket tid.

Circle K-macken i Minnesund är anpassad för familjer, barn, yrkeschaufförer, elbilsförare och alla andra som behöver påfyllning längs vägen. De erbjuder tjänster för alla som vill äta, vila, jobba, leka, ladda batterierna eller tanka.

På macken finns sittplatser inne och ute där man kan äta, lekrum för barn, trådlöst internet och gott om parkeringsplatser. Här kan våra gäster ta rast, koppla av och fylla på depåerna med god mat, kaffe av hög kvalitet och annan dryck.

Dygnet runt

För oss på Circle K handlar allt om service och kundupplevelse. Hos oss ska alla gäster som tar en paus längs vägen, känna att vi älskar vår arbetsplats och de tjänster vi erbjuder dem när de nu har gett oss förtroendet och valt att stanna hos oss. Området runt pumparna ska vara rent och snyggt, det ska finnas god mat att ta med eller äta här, och toaletter och uppehållsrum ska vara inbjudande.

Att driva en dygnetruntöppen bensinstation i Norge i dag kan kanske verka trivialt, men vi är ett högteknologiskt företag som måste uppfylla ett antal specifika myndighetskrav, lagar och bestämmelser.

Schemaläggning

Jag och de andra cheferna tyckte att lösningen var så enkel att ta i bruk att det inte behövdes någon utbildning. Tack vare att Timegrip är integrerad med vår lean-baserade Labour Model, har vi fått ett system som hjälper oss att svhemalägge effektivt och samtidigt upprätthålla servicenivån. Dessutom ser systemet till att vi uppfyller alla bestämmelser gällande vila och alla anställningsavtal.

När jag testade Timegrip första gången blev jag helt såld.

Tidhantering

Att hantera de timmar som registreras i appen, frånvaro och uppföljning av sjukskrivningar är lekande lätt. Vi sparar enormt mycket tid. Här på Circle K Minnesund är vi ett ungt gäng som jobbar ihop natt som dag, och dessa ”millennials” har inte så jättemycket tålamod.

Att alla scheman, ändringar och timlistor finns tillgängliga i appen gör att vi tillsammans blir snabbare. Systemet är också helt transparent och alla vet vem som ska jobba med vad och när.

Kom förbi

Jag skulle kunna fortsätta beskriva hur Timegrip har förenklat vår vardag. Men kom förbi i stället nästa gång du har vägarna förbi så kan vi prata.

Bjørn Sindre Myhr, Station Manager